De Schearer Barista is een professionele espressomachine die gemaakt is voor de echte koffieliefhebber en barista. Met zijn elegante en strakke ontwerp is deze machine perfect voor horecaomgeving.

De Barista is uitgerust met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om een perfecte espressobereiding te garanderen. De machine maakt gebruik van een krachtige en stille rotatiepomp om de perfecte druk te creëren voor een perfecte extractie van de koffie. De temperatuur kan nauwkeurig worden ingesteld en de machine heeft een snelle opwarmtijd, waardoor u snel een heerlijke kop koffie kunt zetten.

De Schearer Barista biedt ook volledige controle over de espressobereiding. Met de mogelijkheid om de maalgraad, de dosering, de temperatuur en de druk aan te passen, kunt u uw espresso volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak. De machine is ook voorzien van een melkopschuimer, waarmee u de perfecte cappuccino of latte kunt maken.

Naast zijn uitstekende prestaties is de Schearer Barista ook gemakkelijk te onderhouden. De machine heeft een automatisch reinigingsprogramma en een uitneembaar lekbak, waardoor u de machine snel en gemakkelijk kunt schoonmaken.

Of u nu een professionele barista bent of gewoon wilt genieten van de perfecte espresso, de Schearer Barista is de ideale keuze. Met zijn stijlvolle ontwerp en uitstekende prestaties is deze espressomachine een waardevolle toevoeging aan elke keuken of horecagelegenheid.