De WMF Presto is een stijlvolle en functionele koffiemachine die perfect is voor elke koffieliefhebber. Met zijn slanke en eigentijdse ontwerp past hij perfect in elke keuken of kantoorruimte.

De Presto maakt gebruik van de nieuwste technologie om u de perfecte kop koffie te bieden. De machine heeft een ingebouwde koffiemolen, waardoor u altijd kunt genieten van vers gemalen bonen. Met de intuïtieve bediening kunt u eenvoudig de sterkte en de hoeveelheid van uw koffie aanpassen, zodat u altijd de perfecte kop koffie kunt zetten.

De WMF Presto biedt ook een uitstekende reinigingsfunctie. Met een druk op de knop kunt u de machine eenvoudig reinigen, zodat uw koffie altijd vers en smaakvol blijft. Bovendien is de Presto gemakkelijk te onderhouden, dankzij de hoogwaardige materialen en de duurzame constructie.

Of u nu een latte macchiato, cappuccino, espresso of gewone koffie wilt, de WMF Presto biedt het allemaal. Met zijn veelzijdigheid en kwaliteit is het de ideale koffiemachine voor thuis, op het werk of in een horecaomgeving. Kies voor de WMF Presto en geniet elke dag van een heerlijke kop koffie.