Over Koffie Bisogno

ups1
Snel verzonden

binnen 1 dag

ups2
Gratis verzending

vanaf € 25,00

ups3
Supervers geleverd

2 weken na branden

ups4
Mens en milieu

UTC Keurmerk

ups5
Reguliere proevers &

Exclusieve genieters

ups6
Nieuw: Decafe

0% cafeïne

Waarom Bisogno?

Verse koffiebonen koop je bij Koffie Bisogno. Heerlijke koffie rechtstreeks uit exotische koffielanden zoals Brazilië, Colombia, Guatemala, Costa Rica, en Kenia. Eerlijk geoogst. Met respect voor mens en natuur. Je drinkt je koffie vlak nadat de koffiebonen gebrand zijn En dat proef je. Verser kan niet. Kies dus voor verse koffiebonen van Koffie Bisogno.

Speciaal voor jou heeft Koffie Bisogno de mogelijkheid om de beste koffiemachine te leasen. Deze abonnementen worden afgesloten in combinatie met maandelijks versie koffiebonen. Zo heb je altijd voorraad en verse koffie. Geïnteresseerd?

image

Start elke dag met verse bonenkoffie

Vul het formulier in en geef aan in welk merk en type machine u mogelijk geïnteresseerd bent. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een passende offerte op te stellen

Elke aanvraag die u doet, is geheel vrijblijvend en zal pas na een akkoord van uw kant worden omgezet naar een actief abonnement en een levering plaatsvinden. Dus na het aanvragen van een offerte, bent u nog geheel vrijblijvend in het accepteren of weigeren van ons aanbod.

img
THUISWERK ACTIE