Verse koffiebonen
Koffie Bisogno

Verse koffiebonen koop je bij Koffie Bisogno. Heerlijke koffie rechtstreeks uit exotische koffielanden zoals Brazilië, Colombia, Guatemala, Costa Rica, en Kenia. Eerlijk geoogst. Met respect voor mens en natuur. Je drinkt je koffie vlak nadat de koffiebonen gebrand zijn En dat proef je. Verser kan niet. Kies dus voor verse koffiebonen van Koffie Bisogno.

Bekijk koffie blends
ups1
Snel verzonden

binnen 1 dag

ups2
Gratis verzending

vanaf € 25,00

ups3
Supervers geleverd

2 weken na branden

ups4
Mens en milieu

UTC Keurmerk

ups5
Reguliere proevers &

Exclusieve genieters

ups6
Nieuw: Decafe

0% cafeïne

Maak een Keuze

coffee machine

Gratis koffiemachines

  • checkNooit meer zonder koffiebonen
  • checkElke maand smaken variëren
  • checkGRATIS bonen-koffiemachine

Verse koffie smaakt het beste via de perfecte koffiemachine. Koffie Bisogno verandert jou in een volwaardige barista. Verras vrienden en familie met perfecte espresso’s, latte’s of cappuccino’s. De heerlijke koffiesmaken serveer je via onze gratis koffiemachine. Je gebruikt ‘m gratis en na twee jaar is hij van jou !

Kies jouw machine
coffee machine

Koffiebonen variatie

  • checkLosse koffieblends kopen
  • checkNieuwe smaak uitproberen
  • checkKoffiebonen als cadeau

Heerlijke koffie rechtstreeks uit de exotische koffielanden Brazilië, Colombia, Guatemala, Costa Rica, en Kenia. Je ontvangt onze bonen ongeveer 2 weken na het branden. En dat proef je. Verser kan bijna niet. Ons UTZ-keurmerk geeft je bovendien de garantie dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen.

BESTEL KOFFIEBONEN
beanx

De beste bonenkoffie voor bij jou thuis!

Koffie Bisogno heeft speciaal voor jou een collectie met de meest bijzondere en exclusieve koffie melanges samengesteld. Dit rijke portfolio bestaat uit koffiebonen afkomstig uit enkele toonaangevende koffielanden. Denk hierbij aan koffie, geoogst van de Colombiaanse en Braziliaanse koffievelden of onze zeer exclusieve Wild Kupi Luwak van de civetkat uit Indonesië. Deze bijzondere koffieselectie is speciaal samengesteld voor fijnproevers en iedereen voor wie koffiedrinken een beleving is.

Voordelen van verse koffiebonen kopen

Is koffie voor jou ook meer dan zomaar even iets tussendoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ons betekent Koffie een ontdekkingstocht van aroma’s, avontuurlijke smaken en de herontdekking van pure ambacht. Wij willen daarom koffie weer op de kaart zetten. Wij zijn Koffie Bisogno en wij leveren koffiebonen uit eigen productie en een eigen ontworpen koffiemachine. Daarnaast zijn er nog een aantal goede redenen om voor de koffie van Koffie Bisogno te kiezen:

bean icon

Meer smaakkeuzes

Bij koffiebonen is er veel meer keuze in smaak. En door zelf te mengen kun je een nog uniekere smaak ontwikkelen uit de verschillende verse koffiebonen. Koop je verschillende blends in verschillende smaken, dan meng je dus een heerlijke koffieblend die alleen jij hebt. Bij filterkoffie is de keuze beperkter en is het te mengen van smaken veel lastiger.

langr icon

Langer vers

Koffie van nauwelijks bedreven als je deze koffie droog opslaat. In een blik bijvoorbeeld. Bij het koffie kopen bedenken hoe lang de koffie echt smaakvol blijft. Dat is wat we bedoelen met versheid. Verse bonen koffie blijft zeker 4 weken echt lekker. Bij filterkoffie is dat 2 weken. En ga je geen verse koffiebonen kopen, maar filterkoffie? Koop dan altijd een kleinere verpakking voor maximale smaak.

icon

Grove of fijne korrel

Wil je koffie met een grove of fijne korrel? Bij koffie van verse koffiebonen bepaal je dat helemaal zelf. Je kunt zelf het smaakproces bij de versie koffiebonen bepalen. Hoe fijn je koffie is, bepaal je door de maalgraad van je machine goed in te stellen. Gemiddeld geld hierbij: hoe fijner de koffie is gemalen, hoe sterker de smaak. Espresso, Griekse of Turkse koffie is heel fijn gemalen. Bij een hele fijne maling van de koffie is deze dik en druppelt deze door de filter. Is de korrel heel grof, dan is de koffie wat waterig en stroomt deze meer.

cup icon

Rijkere smaak

Wie koffiebonen vers koopt, kiest voor een rijkere smaak. Koffiebonen zijn vers gebrand. Zeker bij Koffie Bisogno. Als je onze koffiebonen koopt, weet je dat deze niet langer dan 2 weken geleden zijn gebrand. De versheid proefje. Kies dus voor de rijkere smaak van verse bonen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,9

user profile
Angela de Wit
start start start start start

Wij hebben de beste koffie gevonden binnen het bedrijf Koffie Bisogno, niet alleen de smaak maar ook de liefde is wat je proeft in het product.

user profile
Hendrik-Jan de Lange
start start start start start

Super handig zo’n koffie abonnement! Je hebt altijd koffie in huis. Vergeten om koffie te kopen of te bestellen? Dat is verleden tijd.

user profile
Elise van ‘t Hart
start start start start start

Na vele soorten koffiebonen getest te hebben kwamen we uit bij Bisogno koffiebonen. Dit zijn verruit de lekkerste die we tot nu toe geproefd hebben!

Trustpilot

Koffieweetjes

prev btn next btn
koffie eweetje

We drinken wereldwijd elke dag 1,6 miljard kopjes koffie. Koffie is daardoor één van de meest verhandelde producten ter wereld.

koffie eweetje

Het woord ‘koffie’ klinkt in bijna in elke taal hetzelfde. De echte liefhebber kan dus overal koffie bestellen? Verse koffie bestellen kan in Nederland overigens het beste bij Koffie Bisigno ;).

koffie eweetje

Bij 60% van de Nederlands hoort koffie bij een goed begin van de dag. Bedenk zelf maar eens: als er één reden is om in een vrij weekend ’s ochtends tóch je bed uit te komen? De geur van vers gezette koffie!

koffie eweetje

Koffie is de op één na meest verhandelde grondstof ter wereld, waarbij alleen olie hoger staat. En nu we weten dat het ook als brandstof gebruikt kan worden, zal het vast niet lang meer duren voor het nummer 1 is.

image card

Wereldberoemde koffiebonen kopen. 100% vers

Bij Koffie Bisogno kennen we de fijnproevers. We hebben samen met jou een collectie met de meest bijzondere en exclusieve koffieblends samengesteld. Exclusieve verse koffiebonen kopen dus in een kleine, middelgrote of grote verpakking. Deze koffiebonen komen uit toonaangevende koffielanden. Ze worden geoogst op de Colombiaanse, Keniaanse en Braziliaanse koffievelden.

image card

Verse Koffiebonen van de civetkat

Heb je er al van gehoord? De civetkat uit Indonesië die koffiebonen eet? Het levert bijzonder lekkere koffie op. Bij ons kun je koffiebonen kopen die afkomstig zijn van deze civetkat. De naam: Wild Kupi Luwak. Het is misschien wel onze meest exclusieve koffie. Wij hebben ‘m. Bestellen doe je op deze pagina.

Wie is Koffie Bisogno?

Koffie Bisogno is een bedrijf met liefde en passie voor lekkere koffie. Wij willen je kennis laten maken met echt goede koffie. Wij doen dit door een divers aanbod melanges tegen een aantrekkelijke prijs. Aan te bieden. Maar we vertellen je graag eerst meer over onze filosofie en visie.

Meer Koffie Bosigno
THUISWERK ACTIE