Robuuste koffiemachines.
Heerlijke koffiebonen.

Altijd verse koffie, zowel op kantoor als voor de thuiswerker!

ups1
Snel verzonden

binnen 1 dag

ups2
Gratis verzending

vanaf € 25,00

ups3
Supervers geleverd

2 weken na branden

ups4
Mens en milieu

UTC Keurmerk

ups5
Reguliere proevers &

Exclusieve genieters

ups6
Nieuw: Decafe

0% cafeïne

coffee machine

Koffieabonnement

  • check Nooit meer zonder koffiebonen<
  • check Elke maand smaken variëren
  • check KWALITEIT bonen-koffiemachine

‘s Morgens vroeg op kantoor aankomen waar er altijd koffie is? Met één druk op de knop de perfecte cappuccino, latte of espresso. Een topmachine die ook nog eens een romig koffie-aroma verspreidt. Heerlijk. Zo beginnen wij graag aan een productieve werkdag! Geen hoge investering, gewoon een maandelijks abonnement en per 3 maanden opzegbaar.

Kies een machine
coffee machine

Koffiebonen variatie

  • check Losse koffieblends kopen
  • check Nieuwe smaak uitproberen
  • check Verschillende topping soorten

Heerlijke koffie rechtstreeks uit de exotische koffielanden Brazilië, Colombia, Guatemala, Costa Rica, en Kenia. Je ontvangt onze bonen ongeveer 2 weken na het branden. En dat proef je. Verser kan bijna niet. Ons UTZ-keurmerk geeft je bovendien de garantie dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen.

BESTEL KOFFIEBONEN
beanx

Altijd een bijzonder koffiemoment

Koffie Bisogno heeft speciaal voor zakelijk gebruik een collectie met de meest bijzondere en exclusieve koffie melanges samengesteld. Dit rijke portfolio bestaat uit koffiebonen afkomstig uit enkele toonaangevende koffielanden. Denk hierbij aan koffie, geoogst van de Colombiaanse en Braziliaanse koffievelden of onze zeer exclusieve Wild Kupi Luwak van de civetkat uit Indonesië. Deze bijzondere koffieselectie is speciaal samengesteld voor fijnproevers en iedereen voor wie koffiedrinken een beleving is.

Voordelen van verse koffiebonen kopen

Is koffie voor jou ook meer dan zomaar even iets tussendoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ons betekent Koffie een ontdekkingstocht van aroma’s, avontuurlijke smaken en de herontdekking van pure ambacht. Wij willen daarom koffie weer op de kaart zetten. Wij zijn Koffie Bisogno en wij leveren koffiebonen uit eigen productie en een eigen ontworpen koffiemachine. Daarnaast zijn er nog een aantal goede redenen om voor de koffie van Koffie Bisogno te kiezen:

bean icon

Meer smaakkeuzes

Bij koffiebonen is er veel meer keuze in smaak. En door zelf te mengen kun je een nog uniekere smaak ontwikkelen uit de verschillende verse koffiebonen. Koop je verschillende blends in verschillende smaken, dan meng je dus een heerlijke koffieblend die alleen jij hebt. Bij filterkoffie is de keuze beperkter en is het te mengen van smaken veel lastiger.

langr icon

Langer vers

Koffie van nauwelijks bedreven als je deze koffie droog opslaat. In een blik bijvoorbeeld. Bij het koffie kopen bedenken hoe lang de koffie echt smaakvol blijft. Dat is wat we bedoelen met versheid. Verse bonen koffie blijft zeker 4 weken echt lekker. Bij filterkoffie is dat 2 weken. En ga je geen verse koffiebonen kopen, maar filterkoffie? Koop dan altijd een kleinere verpakking voor maximale smaak.

icon

Grove of fijne korrel

Wil je koffie met een grove of fijne korrel? Bij koffie van verse koffiebonen bepaal je dat helemaal zelf. Je kunt zelf het smaakproces bij de versie koffiebonen bepalen. Hoe fijn je koffie is, bepaal je door de maalgraad van je machine goed in te stellen. Gemiddeld geld hierbij: hoe fijner de koffie is gemalen, hoe sterker de smaak. Espresso, Griekse of Turkse koffie is heel fijn gemalen. Bij een hele fijne maling van de koffie is deze dik en druppelt deze door de filter. Is de korrel heel grof, dan is de koffie wat waterig en stroomt deze meer.

cup icon

Rijkere smaak

Wie koffiebonen vers koopt, kiest voor een rijkere smaak. Koffiebonen zijn vers gebrand. Zeker bij Koffie Bisogno. Als je onze koffiebonen koopt, weet je dat deze niet langer dan 2 weken geleden zijn gebrand. De versheid proefje. Kies dus voor de rijkere smaak van verse bonen.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,9

user profile
Angela de Wit
start start start start start

Wij hebben de beste koffie gevonden binnen het bedrijf Koffie Bisogno, niet alleen de smaak maar ook de liefde is wat je proeft in het product.

user profile
Hendrik-Jan de Lange
start start start start start

Super handig zo’n koffie abonnement! Je hebt altijd koffie in huis. Vergeten om koffie te kopen of te bestellen? Dat is verleden tijd.

user profile
Elise van ‘t Hart
start start start start start

Na vele soorten koffiebonen getest te hebben kwamen we uit bij Bisogno koffiebonen. Dit zijn verruit de lekkerste die we tot nu toe geproefd hebben!

Trustpilot

Koffieweetjes

prev btn next btn
koffie eweetje

Bij 60% van de wereld hoort koffie bij een goed begin van de werkdag. Bedenk zelf maar eens: als er één reden is om iets eerder naar het werk te komen? Dan is het wel vers gezette koffie!

koffie eweetje

Beethoven was zo een grote koffie liefhebber. Voordat hij een kopje koffie zette, telde hij precies 60 bonen om zijn kopje te bereiden.

koffie eweetje

Koffie met werkme romige melk zoals latte, cappuccino's zorgen ervoor dat de koffie extra lang warm blijft.

koffie eweetje

Koffiebonen zijn in werkelijkheid de pitten van de koffiebes. Deze bes bestaat uit een schil, vruchtvlees, pergamino (harde schil die de koffieboon beschermt) én meestal twee koffiebonen. Het woord “boon” is dus niet helemaal gepast!

image card

Wereldberoemde koffiebonen kopen. 100% vers

Bij Koffie Bisogno kennen we de fijnproevers. We hebben samen met jou een collectie met de meest bijzondere en exclusieve koffieblends samengesteld. Exclusieve verse koffiebonen kopen dus in een kleine, middelgrote of grote verpakking. Deze koffiebonen komen uit toonaangevende koffielanden. Ze worden geoogst op de Colombiaanse, Keniaanse en Braziliaanse koffievelden.

image card

Verse Koffiebonen van de civetkat

Heb je er al van gehoord? De civetkat uit Indonesië die koffiebonen eet? Het levert bijzonder lekkere koffie op. Bij ons kun je koffiebonen kopen die afkomstig zijn van deze civetkat. De naam: Wild Kupi Luwak. Het is misschien wel onze meest exclusieve koffie. Wij hebben ‘m. Bestellen doe je op deze pagina.

Wie is Koffie Bisogno?

Koffie Bisogno is een bedrijf met liefde en passie voor lekkere koffie. Wij willen werknemers kennis laten maken met echt goede koffie. Wij doen dit door een divers aanbod melanges tegen een aantrekkelijke prijs. Aan te bieden. Maar we vertellen je graag eerst meer over onze filosofie en visie.

OVER ONS
THUISWERK ACTIE