Logo

Betaalmethodes

mollie

Mollie

Bij Koffie Bisogno kunt u op diverse manieren, veilig, betalen. Om zowel uw veiligheid als de onze te waarborgen wordt bij online (creditcard)betalingen gebruik gemaakt van de betaaldiensten van Mollie. Mollie is een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa.

Brand Payment sepa icon

SEPA Incasso

Uiteraard is het mogelijk om het bedrag automatisch over te laten maken op de rekening van Koffie Bisogno. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met Koffie Bisogno.
Brand Payment ideal icon

IDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

Brand Payment bancontact icon

Bancontact

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Bank overschrijving

Bank overschrijving

Uiteraard is het mogelijk om het bedrag handmatig over te maken op de rekening van Koffie Bisogno. Hiervoor kunt u de volgende rekeninggegevens gebruiken: Tenaamstelling: Koffie Bisogno B.V. IBAN: NL70RABO0373613016 BIC: RABONL2U Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 1-2 werkdagen alvorens de betaling is bijgeschreven op de rekening van Koffie Bisogno.