Logo

Koffieautomaten

Gebruikers-

vriendelijke

Smart Touch bediening

Hoog-

Waardig

Gehard glazen front

Verse

melkschuim

Met de Milkbase optie

Passie &

Techniek

Van Natherlandse bodem

Compo-

nenten

Van hoge kwaliteit

Master products-01

Al meer dan 160 jaar is ETNA een begrip. Als Nederlandse fabrikant van professionele koffiemachines staat betrouwbaarheid en stabiliteit van onze producten centraal. Wij geloven niet in een wegwerpmaatschappij, maar in levensduur en lage servicekosten. Wij kiezen daarom voor degelijke componenten in combinatie met de ontwikkeling van eigen technologie. Onze passie voor koffie en techniek motiveert ons dagelijks om machines te ontwikkelen en te produceren die stabiel zijn en een perfecte kop koffie uitgeven.

Etna

Etna

Al meer dan 160 jaar is ETNA een begrip. Als Nederlandse fabrikant van professionele koffiemachines staat betrouwbaarheid en stabiliteit van onze producten centraal. Wij geloven niet in een wegwerpmaatschappij, maar in levensduur en lage servicekosten. Wij kiezen daarom voor degelijke componenten in combinatie met de ontwikkeling van eigen technologie.

 

Wmf-machine

WMF

Al vanaf 1927 ontwikkelt WMF in het Duitse Geislingen specialiteiten-koffiemachines. Het brede aanbod komt tegemoet aan elke koffiebehoefte en gevraagde capaciteit. Of het nu gaat om een restaurant, grand-café of de ontbijtzaal van een hotel, of om een koffievoorziening op kantoor of voor het bedrijfsrestaurant: WMF vult het op koffiegebied probleemloos voor u in!

Animo-machine

Animo

Animo kan voor iedere willekeurige wens op het gebied van koffie- en/of theevoorziening een efficiënte oplossing bieden. Wij leveren zowel het apparaat voor de directievergadering als de machine op de werkvloer. Door het voortdurend verbeteren en vernieuwen van onze producten, realiseren wij een hoge klanttevredenheid door een optimale prijs-kwaliteitverhouding, snelle levertijd en goede dienstverlening.

boinen-1
bellezza-2
bellezza-1
Belezza

Neem contact op